HENK VAN LAMBALGEN
Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn website!Deze website is gemaakt naar aanleiding van een fietsreis die ik van augustus 1998 tot en met april 2001 heb gemaakt. Tijdens deze fietsreis ben ik, na een uitstapje naar het Midden Oosten, door gefietst naar het hoofddoel van mijn reis: India. Na een lang verblijf in India en Nepal ben ik verder gefietst naar Bangladesh vanwaar ik naar Thailand ben gevlogen. Daar heb ik de draad weer fietsend opgepakt en heb ik de reis vervolgd naar Cambodja, het eindpunt van een 2 jaar en 8 maanden durende reis.

Al voor deze lange fietsreis had ik enkele reizen gemaakt en ook erna heb ik nog diverse reizen gemaakt, al dan niet fietsend. Al deze reizen staan vermeld op deze website. Van sommige reizen heb ik een verslag, van andere reizen heb ik foto's en van een aantal reizen heb ik zowel een verslag als foto's.

Van alle reizen die ik gemaakt heb springen er twee uit: de bovengenoemde fietsreis van Nederland naar India en een reis die ik met Sayoko heb gemaakt, van Nederland naar Japan. Tijdens deze laatste reis hebben we ook delen gefietst.
Van deze beiden reizen heb ik veel informatie op deze website. Van de fietsreis van "Van Nederland naar India" zijn er uitgebreide verslagen, van de reis "Van Nederland naar Japan" heb ik vooral veel foto's. Beide reizen worden afzonderlijk genoemd in de navigatiekolom aan de linkerzijde van het scherm. Overige fiereizen worden vermeld onder "Cyclografie". Reizen die ik niet op de fiets heb gedaan zijn te vinden onder "Foto's".

Sinds februari 2011 woon ik in Tokyo. Van het leven aldaar heb ik beknopte informatie onder "Life in Japan". Hieronder staan ook foto's van eerdere bezoeken aan Japan.

Veel plezier bij het bezoek aan deze website!