HENK VAN LAMBALGEN

van Nederland naar Japan vanFrankrijknaarSpanje Marokko Ladakh BangladeshenNoordoostIndia.html van Nederland naar India Jordanie
VAN NEDERLAND NAAR JAPAN
OP REIS MET SAYOKO

(21 juli 2009 - 6 oktober 2010; 4.701 km)

overzichtpagina || verslag || foto's || van-dag-tot-dag schema's

DounafietsrouteSlowakije
op de Donau fietsroute in Slowakije

Van 21 juli 2009 tot en met 6 oktober 2010 hebben Sayoko en ik een reis gemaakt die in Ermelo is begonnen en eindigde in Tokyo. Deze reis hebben we grotendeels over land gemaakt en delen hebben we gefietst. Van Nederland zijn we over land naar EthiopiŽ gereisd. Op dit traject hebben we o.a. gefietst van Bratislava in Slowakije, door Hongarije naar Belgrado in ServiŽ. Een volgend lang traject hebben we door centraal Turkije gefietst. Verder hebben we stukjes JordaniŽ en de SinaÔ gefietst en een stuk langs de Nijl in Sudan.
Van Addis Ababa in EthiopiŽ zijn we naar Delhi in India gevlogen. Vandaar zijn we weer over land verder gereisd via Nepal, door Tibet naar China. Op dit traject hebben we vanuit India Nepal binnen gefietst alwaar we een stuk door de Terai op de fiets hebben afgelegd. Tot slot zijn we van China met de boot vanuit Tanggu (Tianjin) naar Kobe in Japan gevaren. Het laatste stuk naar Tokyo hebben we met de Shinkansen afgelegd. In totaal hebben we 20 landen en twee betwiste gebieden op onze reis aan gedaan en we hebben zo'n 4.700 kilometer gefietst.
Van deze reis heb ik geen uitgebreide verslagen gemaakt maar wel via deze website de reis aan de hand van korte updates bij te houden. Tevens is de reis middels foto's uitvoerig in beeld gebracht.

klik hier voor een kort verslag van deze reis
klik hier voor fotoís van deze reis
klik hier voor de van-dag-tot-dag schema's van deze reisterug naar boven

© 2011 Mijn-eigen-website.nl